VAN / ÖZALP - Tepedam İlkokulu

Şbt

2019-2020 yılında okulumuzda öğretmenlerimiz tarafından gerçekleştirilen bazı etkinliklerimiz.

Şbt

Eyl

Özalp İlçe Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenmiş olan "İstiklal Marşını Güzel Okuma" yarışmasında okulumuz 2/B öğrencilerinden Nudem SAĞLAM ilçe birincisi oldu.Bu gururu bize yaşattığı için kendisini,ailesini ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Ağu

Kıyâmet kopacak olsa da  elinizdeki fidanı dikin" Hâdis-i Şerifinden hareketle Tepedam ilk/Ortaokulu olarak okulumuzun çevresini yeşillenirdik. Doğal dengenin bozulmaya yüz tutup, birlikte yaşadığımız canlıların da zarar gördüğü günümüzde; tabiatın yeşilin ve çevrenin  korunmasının çok çok önemli olduğunu yavrularımıza bellettirerek; öğretmenlerimizin katkılarıyla almış olduğumuz fidanları okulumuzun yeşil alanına diktik.

Bizedair...

Etkinliklerimiz-1